top of page
bgImage

Bio Peel Kruidenpeeling

Een Bio Peel is een 100% natuurlijke kruidenpeeling die voor elk huidtype geschikt is.  Hierbij wordt een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid aangebracht. Deze kruiden en maritieme extracten zorgen ervoor dat de huid zowel van binnen als buiten wordt hersteld.
Door het inmasseren van de peeling wordt de huid tijdens de behandeling ook direct vrijgemaakt van dode huidcellen. Tevens wordt de huid intensief gevoed door vitaminen en mineralen. En daarnaast heeft de Bio Peel een sterk ontgiftende werking.

Na de behandeling voelt de huid schoon en glad aan. In de dagen na de Bio Peel kan de huid licht gaan schilferen. Tijdens deze fase is de huid hard bezig met het loslaten van meer dode huidcellen en het vernieuwen van de huid. 

 

Belangrijk!
Er dient gedurende 2 weken na de behandeling een SPF50+ te worden gebruikt!

Enkele behandeling

 

Je kan de Bio Peel als enkele behandeling boeken. Hierbij krijgt je huid een mooie voedingsboost waardoor de huid een mooie glow krijgt! 

  • Na de behandeling krijg je een Anti-Aging Protect cream SPF 50+ (10ml) en Oil Elixir (3ml) mee voor thuisgebruik.

Behandeling in kuurverband

 

Om de huid intensief te verbeteren en langdurige resultaten te behalen, raad ik je aan om een kuur te nemen. Een kuur bestaat uit 

minimaal 3 - 6 behandelingen (afhankelijk van het huidprobleem) met een interval van 7 - 14 dagen.

 
Wanneer je de Bio Peel in kuurverband boekt kan je diverse huidproblemen aanpakken, zoals:

 

- rimpels en fijne lijntjes
- grove poriën
- acne en een vette huid
- (acne) littekens
- pigmentvlekken
- rosacea
- couperose
- droge huid

 

  • Bij een kuur van min. 3 behandelingen krijg je een Anti-Aging Protect cream SPF 50+ (50ml) en per behandeling een Oil Elixir (3ml) gratis mee!

Voor en na foto's

bio peel 1.jpg
bio peel 2.jpg

4 behandelingen

4 behandelingen

bottom of page