top of page

BioActive Vitamins

BioActive Vitamins zijn bioactieve vitamine, speciaal ontwikkeld om aan te brengen tijdens gezichtsbehandelingen. Bioactief betekent dat het lichaam deze vorm direct herkent en niet meer om hoeft te zetten, waardoor het resultaat snel zichtbaar is. Er zijn 2 soorten:

BioActive Vitamin C

BioActive Vitamin C bestaat uit een poeder (L-ascorbic acid) en een speciale activator. L-ascorbic Acid is de meest potente vorm van vitamine C met de sterkste werking. 
Door de poeder en de activator met elkaar te mengen, ontstaat er een vitamine C serum die opneembaar is door de huid in een dosering van maar liefst 20%.

Effectiviteit  Vitamine C:
- Collageenaanmaak

- Verhelderen van hyperpigmentatie

- Versteviging van de huid

- Vermindering van puistjes en rosacea

- Vermindering van verhoorning

- Antioxidatieve werking 


 

BioActive Niacinamide

Niacinamide (vitamine B3) wordt zodra het is opgenomen door de huid omgezet in twee stoffen; NADH en NADPH. Een tekort aan deze stoffen wordt gelinkt aan meerdere huidproblemen: acne, psoriasis, eczeem, rosacea, hyperpigmentatie en gele huidverkleuring door veroudering.

BioActive Niacinamide bestaat uit een poeder en een speciale activator. Door de poeder en de activator met elkaar te mengen, ontstaat een niacinamide serum die opneembaar is door de huid in een dosering van maar liefst 20%.

Effectieviteit Niacinamide:

- Huidschade door uv-straling tegengaan

- Talgproductie reguleren

- Vermindering van puistjes

- Vermindering van hyperpigmentatie

- Barrièrefunctie versterken

- Antioxidatieve werking

-

bottom of page